Gamla inlägg

2011-04-29
Sticker hemifrån vid 8-tiden för att ta mig ner till Växjös månadsloppis på Esplanaden. Ovanlig många som har packat upp sina prylar. Börjar vandringen och ser en bekant med näsan bland en massa ouppackade påsar. Rotande och tittadne på reklamburkar.
Det är som vanligt mest barnkläder, våra svenska barn måste haft ett stort val när det gäller kläder när man ser utbudet och hur litet slitna dessa kläder är. Barn växer fort så de blir ju aldrig uppslitna. Som glassamlare så får man hålla igen på klädköpen…
Hittar inte några egentliga fynd men en trevlig millifiorivas tillverkad vid Johansfors glasbruk för 30 kr, utan prut. Dessa tillverkades omkring 1910-20-talen och är ganska så ovanliga. En liten karaff i lila glas, helt okänd, men kändes ändå som ett bra köp för 20 kr.
Efter rundan där så har man behov av en frukost och som vanlig blir det Broqvist som gäller och idag har de öppnat igen efter en veckas stängning. De har äntligen gjort en uteservering som jag och många andra har tjatat om i åratal. det känns väldigt lyckat och ser snyggt ut och de har även passat på att fräscha upp i serveringen. Kommer att bli flera trevliga eftermiddagar framöver som man kan sitta där ute och njuta av fikan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s